Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
segitseganyalettem

Előszó

Nati · 10 hónapja
Rövid ismertetés a tőlem várható tartalmakról:

20 évesen estem teherbe, párommal rengeteget beszélgettünk már a gyerekvállalásról. Mellette képzeltem el az éltemet már az első pillanattól kezdve.

4 év alatt sok mindenen keresztülment a kapcsolatunk, millió megpróbáltatáson túl voltunk, túl vagyunk. Az én családom ellenezte a kapcsolatot, 10 év korkülönbség van köztünk, valószínűleg ez volt az oka az ellenszenvnek-főleg édesapám részéről. 
Mindig is kilógtam a társaságból, bárhol voltam, főleg a nálam 2-3 évvel idősebbekkel jöttem ki, velük találtam közös témát. A bandázások, kiközösítések, más gúnyolása, a káröröm valahogyan mindig távol álltak tőlem.

A blogjaimban el szeretném mesélni az élettörténetem-ha lehet ilyen nagyzolósan fogalmazni- és szeretnék reményt adni azoknak, akiknek bizonyos témákban hasonló élethelyzet jutott. 
Először a teherbeesést és az akkor bennem lezajló gondolatokat osztanám meg Veletek, majd a szülést-minden fájdalmával és gyönyörével együtt, az azt követő 3 végtelenül hosszú kórházban töltött napot, a hazaérkezést és a csodálatos kisfiam fejlődését.
Közben kikanyarodunk olyan témákra is, mint a kórházi vizsgálatok, az orvosok, nővérek, szülésznők hozzáállása, család és család közötti különbségek, bántalmazások, örömteli pillanatok.

Igyekszem ha lehet, minden nap írni és várom a véleményeteket, kritikátokat, javaslatokat.

Köszönöm :)
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Nati
Gyerekvállalás, boldogság, családi problémák, tippek, várandósság, szülés, gyermekgondozás és a többiek :)